27 bedrijfsunits “De Jade fase 2” te Bleiswijk

Gebouw “De Jade fase 2” wordt gerealiseerd op een fraaie locatie aan de Prismalaan Oost hoek Zoetermeerselaan in Bleiswijk (gemeente Lansingerland), op bedrijvenpark “Prisma”. Deze hoekkavel is gelegen aan de belangrijkste toegangsweg tot het bedrijvenpark.

Het project omvat twee gebouwen met in totaal 27 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van circa 69 m² tot 200 m² begane grond vloeroppervlak.

Het eerste gebouw omvat de units 1 tot en met 9 en ligt parallel aan de Zoetermeerselaan, de toegangsweg tot het bedrijvenpark. De units 10 tot en met 27 liggen daarachter, met één zijde aan de Prismalaan Oost en een aantal units die zichtbaar zijn vanaf de Nieuwe Hoefweg (N209).

Iedere bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur (3,5 meter voor de units 1 tot en met 16 en 3,8 meter voor de overige units) tevens over een aparte toegangsdeur. De gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter. Op de units 12, 13 en 14 na zijn alle units standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer over ten minste een gedeelte van de begane grond vloeroppervlakte (zie prijslijst).